veel afvallenAls mensen veel afvallen dan krijgen zij vaak last van losse huid. Dit komt omdat het lichaam een stuk in volume is afgenomen en dat de huid nog het oude volume heeft. Hierdoor kan iemand last krijgen van slappen en hangende huid. Dit probleem komt vaak voor bij de buik waar het loshangende vaak een hangbuik wordt genoemd.

Een hangbuik kan gecorrigeerd worden door abdominoplastie na veel afvallen te laten uitvoeren bij een plastisch chirurg. Deze ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd van de buik is namelijk een cosmetische behandeling die vaak niet door een verzekering vergoed wordt en moet worden uitgevoerd door een cosmetisch arts in bijvoorbeeld een privé kliniek. Het is echter wel de enige manier om snel van overtollige huid af te komen na veel afvallen. De huid wordt namelijk vaak niet meer uit zichzelf strak.

Overtollige huid na het verliezen van overtollige kilo’s

Mensen die echt zwaar overgewicht hebben zetten vaak in één keer een switch om en beginnen met afvallen. Misschien heeft u het ook wel eens op televisie gezien. Doordat zij zoveel overtollige kilo’s met zich mee hebben gedragen zal het gewicht er zeer snel vanaf vliegen. Dit is goed voor de motivatie om het afvallen vol te houden. Echter wanneer er lange tijd door wordt gegaan en het afgevallen gewicht in de tientallen kilo’s loopt dan komt men voor andere problemen te staan.

Het lichaam zal er natuurlijk een stuk beter uitzien na het afvallen van zoveel gewicht. Wanneer men echter in de spiegel kijkt dan kan het voorkomen dat er bepaalde gedeeltes van het lichaam ziet waar er veel losse huid te zien is. Dit komt het meeste voor bij de buik en dit kan gecorrigeerd worden met een buikwandcorrectie.

Ook na zwangerschap

zwangerDe overtollige huid in de regio van de buik komen veel voor bij mensen die veel afgevallen zijn. Ook kan het voorkomen bij vrouwen die bijvoorbeeld een tweeling of zelfs een drieling hebben gehad. Van zoveel nieuw leven in de buik kan het ook gaan uitrekken. Is een ingreep voor deze doelgroep specifiek, namelijk de mommy makeover. In feite is dit een buikwandcorrectie in combinatie met een borstvergroting een borstverkleining of een borstlift.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Sieraden Informatie. All Rights Reserved